Κι αν ψηφίζαμε Σύριζα;

Μετά από απουσία και τις γνωστές διαφωνίες, που δεν είναι όμως σαν τις διαφωνίες μερικών μερικών εθνοπατέρων, που απλά καυγαδίζουν για το πάπλωμα,τις μίζες και τα οφίτσια, λέμε να βάλουμε κάτι για τις εκλογές. Δε συμφωνούμε ούτε εδώ, πάνω στο τι θα κάνει ο καθένας, πέρα από την δουλειά του (αν είναι στους τυχερούς) και την ενασχόλησή του με τις δομές αυτο-οργάνωσης, πάντως κάποιοι με τη λογική «ας ψηφίσουμε τώρα σύριζα και πάλι αύριο ο Δρόμος κι η Πλατεία πάλι Δρόμος και Πλατεία είναι για όποιον θέλει», έφτιαξαν αυτό και έτσι το ποστάρουμε.

GLEZOS copy 2

Εννοείται πως η αφισούλα  αναφέρεται σε ένα παλιό σύνθημα του ΚΚΕ,  «Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος»  που αποδείχτηκε ότι αντιπροσώπευε μια κακή τακτική, και στρέφεται εναντίον του Κουτσούμπα, που η θρησκευτική μονοκομματική λογική του κόμματός του μας βρίσκει αντίθετους.  Αν τεθεί έτσι το δίλημμα, καλύτερα να ψηφίσει κανείς σύριζα.

Φυσικά δεν συμφωνούμε όλοι ομοθυμαδόν με αυτή την αφίσα.  Είμαστε χωρισμένοι σε «αριστερούς» και «αντιμνημονιακούς».  Δηλαδή προς τα αριστερά κλίνουμε όλοι,  αλλά κάποιοι λένε, ότι τώρα πρέπει να συσπειρωθούνε οι αριστεροί,  άλλοι υπογραμμίζουν την κοροϊδία των εκλογών και άλλοι λένε ότι τώρα ο λαός δεν βάζει ταξικά ζητήματα, ο κόσμος καταλαβαίνει μόνο το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, άρα καλά θα κάνουμε να κοιτάξουμε  με ποια κυβέρνηση ο γενικότερος αγώνας θα γίνει  κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Το Ελληνικό σώου πάντως φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και με εκλογές και χωρίς.

              *Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε στο μπλογκ και η Σκατο-αυγή με απειλές και μαγκιά -κλανιά-κι-ο κώλος φιλιστρίνι, αλλά δεν ασχολούμαστε  ακόμα με πολύ άρρωστους, αυτό θέλει πολύ δουλειά και κυρίως ενδελεχή μελέτη της Ιστορίας του Τρίτου Ράιχ και του παρανοϊκού  εγκληματία Χίτλερ, που περισσότερο έβλαψε τη δική του πατρίδα. Ειδικά στις τελευταίες μέρες της ζωής του (και του εθνικοσοσιαλισμού)  πρόδωσε τον ίδιο το Γερμανικό λαό,  λέγοντας ότι αφού δεν μπόρεσαν οι Γερμανοί να εκπληρώσουν τον προορισμό τους, καλύτερα να εξοντωθούν και να χαθούν μαζί με τον φύρερ τους.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s